Ki néz minket?
Oldalainkat 68 vendég böngészi
Home

Üdvözöljük a tatabányai birkózás weboldalán!

Kadet kötöttfogású válogató

BIRKÓZÁS

Kadet kötöttfogású válogató
Kaposvár, 2017.február 25.

Kaposvárott rendezték meg a kadet korosztály első válogató versenyét, melyen  négy fiatal tatabányai birkózó Turák Pál edző vezetésével vett részt. A legjobb eredményt Marton Márk érte el, aki a verseny győztesétől kapott ki csupán és minden további ellenfelét legyőzte és így a dobogó harmadik fokán végzett. Bodnár Patrik a bronzéremért folyó küzdelemben régi riválisától, melyet korábban már legyőzött szenvedett vereséget és így az ötödik helyen zárt. Ferge Bálint és Csöllei Márton számára nem sikerült jól a verseny, mindketten helyezetlenül végeztek.

Eredmények:

85 kg 3.hely Marton Márk

+100 kg 5.hely Bodnár Patrik

Edző: Turák Pál


Módosítás: (2017. április 08. szombat, 19:23)

 

U23 női OB

Birkózás

U – 23 női országos bajnokság
Kaposvár - 2017.02.12.

Kaposvár adott otthont a 2017 évi U – 23 női magyar bajnokságnak. A tét nagy volt, hisz a bajnokok nyertek indulási jogot a Szombathelyen rendezendő Európa bajnokságra. Büszkeségünk Réczi Bianka beváltotta a hozzá fűzött reményeket és mindhárom ellenfelét főlényesen  legyőzve nyerte magyar bajnoki címét. Jellemző volt, hogy Bianka mindegyik mérkőzése idő előtt ért véget tus illetve technikai tus győzelmekkel.

Eredmények

48 kg  1. Réczi Bianka

Edzők: Turák Pál és Katona Géza

dobogóskép

Módosítás: (2017. február 15. szerda, 18:58)

 

Honvéd Kupa

BIRKÓZÁS

HONVÉD KUPA felnőtt kötöttfogású válogató-verseny
Budapest, 2017.február 11.

A Budapesti Honvéd 28 év után rendezett felnőtt válogató-versenyt. Az újjáalakult egyesület a Honvéd Kosárlabda Csarnokában szép körülmények között, illusztris vendégek társaságában a felnőtt birkózók igazi házigazdája volt. A Tatabányai Sport Clubot egy versenyző képviselte, Balogh László személyében. Laci győzelemmel kezdett székesfehérvári ellenfele ellen, majd a döntőbe jutásért a felnőtt válogatott aspiráns Majoros Mózes ellen vereséget szenvedett és így a harmadik helyért mérkőzhetett. A stabil válogatott junior világbajnok, Lám Bálint ellen az első menetben még 1:0 hátrányban volt, de a második félidőben már elkészült erejével a közel 30 kg-mal nehezebb ellenfele ellen és vereség lett a vége. Így is a pontot érő ötödik helyen végzett.

Eredmények:

130 kg 5.hely Balogh László

A szőnyegen

 

U23 OB szabadfogás

BIRKÓZÁS

U-23 szabadfogású országos bajnokság
Szigetszentmiklós, 2017.február 4.

Három, még csak junior korú versenyzővel vett részt a TSC a 2017.évi U-23 szabadfogású országos bajnokságon. Nagy volt a tétje ennek a versenynek, hisz a győztesek jogot nyertek az idei U-23 Európa-bajnokságon való indulásra, amely március végén Szombathelyen lesz. Fiataljaink közül nagy örömünkre és némi meglepetésre Járinka Dániel eljutott a bronzmeccsig, amit sikerült is megnyernie, ez mindenféleképpen nagy teljesítmény volt a részéről. Sztancs Csaba és Bogdán Roland szoros mérkőzéseken kaptak ki és mivel legyőzőjük nem jutott a döntőbe, helyezetlenül zártak.

Eredmények:

57 kg 3.hely Járinka Dániel

Edzők: Katona Géza, Turák Pál

csapatkép dobogóskép

 

UP CSB kötöttfogás

BIRKÓZÁS

2017.évi KÖTÖTTFOGÁSÚ UTÁNPÓTLÁS CSAPATBAJNOKSÁG

ESMTK - Budapest, 2017.01.28.

Az utánpótlás csapatbajnokságon 15 egyesület indította versenyzőit. A Tatabányai Sport Club rendkívül nehéz sorsolást kapott, hisz először a sztárjátékossal megerősödött Honvédet, majd később a tavalyi bajnok ESMTK-t is megkapta ellenfélnek. A Honvéd ellen vállalható mérkőzésen férfias küzdelemben kaptunk ki, sajnálatos módon az esélyesnek számító Gyürky Tibor könyök-sérülést szenvedett, a mentő vitte kórházba. A visszamérkőzéseken a Kaposvári Sportiskola csapatát nagy főlénnyel győztük le és a következő mérkőzés az ESMTK ellen zajlott és a tét az volt, hogy a győztes csapat birkózhat majd a bronz-éremért. Sajnos ez a bravúr sem sikerült, vereség lett a vége és így a 8. helyen végeztünk a középmezőnyben a 15 csapat közül.

Edzők: Katona Géza, Turák Pál

csapatkép


 
Támogatóink:
Köszönet érte!
Szavazás
Menyire tetszik az új oldal?
 
birkozas-tatabanya.eu PageRank pagerank